Had er echt zin in en ja in deze rare tijd.Had me mooi opgekleed, #jarretels en bruine naad #Rht #kousen.Strak wit kleedje ,vrij kort maar nog stijlvol.

Net een heerlijk cocktail besteld en ja hoor ik voelde het al, blikken die naar me keken.Ook van vrouwen helaas.Mogen #mannen dan niet kijken kijken naar een #stijlvolle dame die netjes afgekleed is stel ik me soms eens de vraag. Ik hou er niet veel rekening mee wat ik kan kunnen hun dames toch ook.

Ik doe er niemand pijn mee hoor. Als ik voel dat ik bekeken word dan ga ik er ook voor om bepaalde dingen subtiel te laten zien onopvallend, net voldoende voor een bepaalde opwinding teweeg te brengen.

De kerels die het echt door hadden gaf ik waar ze volgens mij recht op hadden, zo konden ze mijn wit slipje zien, deels mijn witte jarretelgordel en natuurlijk mijn lange benen gehuld in Rht nylons.

Maar ik wou zelf ook wel genieten van mijn drankje hoor.

Heb ongeveer 2 uurtjes daar gezeten en me echt geamuseerd, toen ik moest gaan #plassen had ik zelfs een kerel achter me , en maakte een complimentje over mijn benen.Vond ik wel fijn te horen zo direct.

Ik vroeg hem of hij hield van mooie lange benen in #nylons en #heels, natuurlijk was het antwoord huh ja heel erg.


Ik zag doorheen zijn broek een flinke bobbel wat er duidelijk op wees dat hij opgewonden was.

Daarna vroeg ik hem of hij op mijn nylons wou klaarkomen ,en weer overtuigend ja. Dames wc deurtje dicht gedaan samen in hokje en en ja na enkele trekbeurten spoot hij zich volledig leeg alles over mijn benen in nylons en deels op mijn hakken en #voetjes.

Hij vond het geweldig, hij heeft alles netjes afgekuist en me heel erg bedankt voor de gelegenheid. Onopvallend ging hij terug zijn gang naar zijn vrouw op het terras.Het was gedurfd vond ik maar top als je spreekt van genieten. In deze rare tijd vond ik het fijn om mee te maken en dit even te delen met jullie. Het ging allemaal zo snel...

Voor mij is dit voor herhaling vatbaar.263 keer bekeken1 reactie

Graag stel ik mijn vernieuwde site #etish en #Domination voor om jullie nog beter te kunnen informeren met de dingen die me heel erg bezig houden in mijn vrije tijd..

Velen onder jullie weten dat stijlvolle #nylonkousen en hoge #akken niet uit mijn dagelijks leven te bannen zijn. Maar wat jullie misschien nog niet wisten is mijn donkere kantjes van het #Bdsm gebeuren.

Zelf ben ik switch, dus kan zowel de rol van een dominant iemand zijn, maar ook de onderdanige rol die ik naar mijn partner beleef en best intens kan zijn, maar vooral enorm fascinerend ,spannend en opwindend kan zijn, geloof me maar.

Heb dus getracht aan de hand van informatie en rubrieken jullie te laten kennis maken met deze fetish en bdsm facetten.

Beleef dit alles met ons als koppel. Lees meer


Harde sm zal nooit aan mij besteed zijn en wens ik ook totaal niet.

Het is voor mij een vrije keuze en een toevoeging aan mijn manier van leven ,mijn wereldje die door niets en niemand bepaalt werd.Ik heb niemand nodig om hierover te beslissen dit kan ik rustig zelf voor degene die hieraan zouden twijfelen.

Het zou immers nooit werken zulk een relatie.

Geniet ervan zoals ook ik dit ook doe.


405 keer bekekenSchrijf een reactie

Vandaag heb ik een afspraak met mijn tandarts, heb altijd een vreselijk schrik als ik hieraan denk.Maar soms moet het.Ik mijn kort #rokje aangetrokken en een mooie #Falke #pantyhose aangetrokken.

Eerste indruk: vond dat mijn tandarts meer interesse had in mijn #benen in #nylons dan in de verzorging van mijn tandjes.

Dan word dik stout en slaat mijn #fantasie op hol.

Onopvallend daag ik dan subtiel uit zonder hierin te overdrijven ,maar ik voelde die blikken ,soms heb je dat en voel je dit meteen.


Om eerlijk te zijn lagen mijn benen netjes naast mekaar in de stoel en zeer subtiel opende ik mijn beentjes iets meer. Wat had die mens het moeilijk om zijn aandacht op mijn tandjes te houden.

Dan leef ik hmmmmm...

Moest ik gezegd hebben je mag ze best aanraken en #strelen het nog ff anders was afgelopen.

Zo zie je maar.

Euh neen dit is niet de tandarts stoel, was ff relax voor ik moest gaan voor alle duidelijkheid..

408 keer bekekenSchrijf een reactie

The world Off Fetish and Domination

21519718.gif
8341188.gif
15739088.8gif.gif
twitter.png
fetlife.png